make a website


VRAGEN? WIJ ANTWOORDEN GRAAG.

Leuk die credits en wat kun je er ook alweer precies mee? Eigenlijk is het heel makkelijk uit te leggen. Eén credit is namelijk gelijk aan 1 smallgroup training. Jij bepaalt zelf hoe vaak en hoe snel jij jouw credits spendeert. De credits hebben een houdbaarheidsdatum van 2 maanden. Kun je een maand iets minder trainen, dan kun je de volgende maand juist extra vaak.

In principe is dat mogelijk, maar .... FIT[B]OSS werkt bewust op basis van inschrijving en niet met vaste dagen.
Dat houdt in dat je je vanaf een week voor aanvang kunt aanmelden voor een training en tot uiterlijk 2 uur voor aanvang kunt afmelden.
Enerzijds doen we dit om de kwaliteit te waarborgen (maximaal 12 deelnemers), anderzijds om iedereen ruimte en flexibiliteit te bieden. Natuurlijk hopen wij –of gaan er eigenlijk vanuit– dat de plaatsen snel gevuld zullen zijn. Afhankelijk van de ontwikkeling kan het rooster in de toekomst worden uitgebreid, maar zoals gezegd… dat zal de toekomst uitwijzen.

Smallgroup Training is een hoge intensiteit interval training (HIIT) van maximaal 30 minuten en de meest intensieve vorm van interval training waarbij zware sessies met extreme inspanning afgewisseld worden met korte periodes van lage inspanning. De hoge intensiteit intervallen zorgen ervoor dat je metabolisme (het moeilijke woord voor stofwisseling ☻) maximaal verhoogd wordt en de lage intensiteit intervallen geven je de kans om te herstellen en op adem te komen. Een goede HIIT workout betekent in feite dat je zo hard mogelijk je best doet in een korte tijd met kleine pauzes daartussen. Het is een effectieve trainingsstrategie om je prestaties te verbeteren en calorieën te verbranden.

Hoge intensiteit interval training is totaal anders dan je waarschijnlijk gewend bent, super afwisselend –geen training is hetzelfde– en juist dat samen maakt het zo efficiënt. Want laten we eerlijk zijn, wekelijks urenlang monotoon cardio doen op een loopband of een crosstrainer gaat op den duur mateloos vervelen.

Overtuigd? Meld je dan gelijk aan op FIT[B]OSS | aktie! Je kunt al lid worden van de hipste Gym in Oss voor € 29,- per maand.

FIT[B]OSS incasseert het lidmaatschap tussen de 27e en 30e dag van iedere maand. Uitzondering is als je het lidmaatschap na de 26e dag van de maand aanvraagt en je toch graag de 1e van de volgende maand wilt starten. Dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander. In dit geval zal de 1e betaling middels iDEAL moeten worden voldaan.

Heb je geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk dan eerst bij de spam of reclame in jouw inbox. Je kunt het vaak (blijvend) oplossen door ons emailadres gym@fitboss.nl op te slaan in jouw adresboek. Natuurlijk eerst even kijken of je je wel hebt aangemeld ;-)

B in the Box!
Adres

Kruisstraat 44A                    
5341 HE Oss

Contact

Email: gym@fitboss.nl    
Mobiel: 06-159 195 84